033 277 11 61   info@pverrips.nl

Basiswebsite: een goed begin

Zelf een website maken is niet heel moeilijk. Maar een website die er goed uitziet en beantwoordt aan de gestelde doelstellingen vraagt een bepaalde professionaliteit. Verrips Digitale Diensten biedt deze kwaliteit en werkt aan effectieve websites tegen een voordelig tarief.

Een basiswebsite is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Met deze website presenteer je je bedrijf op het internet. Belangijk is dus een goede uitstraling en duidelijke informatie.

Voorwaarden

 • Ontwerp op basis van de structuur van één van de websites die wij eerder hebben ontworpen (zie portfolio).
 • Je levert alle gegevens voor een basiswebsite kant en klaar aan. Natuurlijk kunnen wij ook foto's voor je maken of tekst schrijven, maar dan gaan onze diensten verder dan een basiswebsite.
 • Verwerking van als platte tekst (zonder opmaak) aangeboden informatie voor max. 20 pagina's. Bij een groter aantal pagina's betaalt u een extra bedrag dat afhankelijk is van de hoeveelheid.
 • Alle pagina's van een basiswebsite hebben dezelfde indeling en opmaak. Ook is het mogelijk om de homepage van je website een andere indeling te geven, maar dan is je website méér dan een basiswebsite.
 • Afbeeldingen in jpg-, gif- of png-formaat. Je levert de afbeeldingen in een ruime resolutie aan (minimaal 2000 pixels breed).
 • Contactpagina: bezoekers kunnen zonder mailprogramma u een berichtje sturen. Dit kan in ieder geval als wij de domeinregistratie en hosting hebben verzorgd; als je zelf de hosting hebt geregeld, dan moeten we even kijken naar de details.
 • Zoekmachines: elke website die Verrips Digitale Diensten maakt wordt volledig geïndexeerd door zoekmachines.
 • Bij een basiswebsite is géén top 10-positie gegarandeerd. Wanneer uw product voldoende onderscheidend is, is een hoge ranking wel mogelijk.
 • Bij de prijs voor een basiswebsite is een actieve e-marketingcampagne niet inbegrepen.
 • Wanneer wij ook de domeinregistratie en hosting voor u regelen, ontvangt u bij een basiswebsite in ieder geval standaard één mailadres. In overleg zijn ook meerdere emailadressen mogelijk.

Kosten

 • Het maken van een basiswebsite kost € 250,= ex. BTW.
 • Deze prijs is exclusief domeinregistratie en hosting.
 • Wij adviseren niet alleen te denken aan de bouw van de website maar ook het beheer voor de langere termijn goed te regelen.
 • Klanten die zelf de basiswebsite willen bijhouden, gebruiken daarvoor ons CMS (Content Management Systeem). De kosten voor het CMS zijn éénmalig ca. € 350,=. De exacte prijs is afhankelijk van uw wensen.
 • Veel klanten kiezen ervoor om het beheer door ons te laten uitvoeren. Voor het beheer van een basiswebsite betaalt u het eerste jaar altijd € 120,=.

Extra's

Een basiswebsite is voor veel bedrijven voldoende voor een succesvolle presentatie op internet. Wanneer u echter bijvoorbeeld een webwinkel wilt inrichten dan voldoet een basiswebsite niet. De prijs voor een webwinkel is afhankelijk van je concrete wensen. Je betaalt bij ons voor een webwinkel alleen ontwikkelkosten; er zijn dus geen extra jaarlijks terugkerende kosten.

Ook kan het zijn dat je zelf de informatie en de foto's op de website wilt kunnen wijzigen en aanvullen. Dan is een Content Management Systeem (CMS - een beheerssysteem) handig. Verder zijn er nog diverse andere geavanceerde toepassingen die uw website kunnen verbeteren. Uiteindelijk gaat het erom dat je website opvalt in vergelijking met de websites van je collega's.

Voor deze en andere extra's kun je natuurlijk ook bij Verrips Digitale Diensten terecht. In onderling overleg kunnen we bepalen wat voor jouw onderneming het beste is om de website aan te laten sluiten op de behoeften van (potentiële) klanten.