033 277 11 61   info@pverrips.nl

Hosting en domeinregistratie

Een website moet op een webserver geplaatst worden en gekoppeld worden aan een domeinnaam. De aanbieders van hostingspakketten verschillen sterk in prijs en kwaliteit - over het algemeen geldt: heel goedkoop en hoge kwaliteit gaan niet makkelijk samen. Wij kennen de markt; laat je door ons adviseren.

Verrips Digitale Diensten is geen zelfstandig hosting-provider. Dit betekent dat we met betrekking tot hosting onafhankelijk opereren. Onze ervaring kan bruikbaar zijn voor bedrijven die niet tevreden zijn over de huidige provider.

Wanneer u de hosting door ons uit laat voeren, ben je zeker van een eerlijke prijs, een goede service en bijna onbegrensde mogelijkheden. Bijna altijd kunnen websites die wij bouwen ook geplaatst worden in hostingruimte die jij zelf hebt geregeld.

Hieronder een prijsindicatie

Soort website Prijs Voorwaarden
basiswebsite € 5,- p.m. De exacte prijs is afhankelijk van de hoeveelheid Mb's die voor de website nodig zijn in samenhang met de hoeveelheid dataverkeer per maand.
De kosten voor domeinregistratie en hosting worden per jaar gefactureerd.
uitgebreide dynamische website € 15,00 p.m.

Domeinregistratie
De standaardprijs van een enkele domeinregistratie voor een nl-domein is bijj ons € 20,= per jaar.
Het kan vaak handig zijn om meerdere domeinnamen te registreren. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat een concurrent een variant van jouw domeinnaam voor zijn website gebruikt.

Emailadressen
Wanneer Verrips Digitale Diensten voor je domeinregistratie en hosting regelt, kunt je natuurlijk ook beschikken over e-mailadressen bij je domein, denk dan aan een e-mailadres, zoals info@jouwdomein.nl, maar we kunnen ook meerdere e-mailadressen voor je aanmaken.

Externe diensten
Voor een goede bedrijfsadministratie kan het handig zijn om een e-mailadres zoals facturen@jouwdomein.nl aan je administratiepakket te koppelen. Wij vinden het dan prima om in direct contact met de leverancier van jouw administratiepakket dit goed te regelen.

Diverse klanten kiezen er voor om hun e-mail in een clouddienst onder te brengen zoals de G-suite van Google of Office 365 van Microsoft. Ook daarvoor zijn instellingen op domein-niveau nodig die we graag voor je regelen. Wij bieden overigens zelf deze clouddiensten niet aan, maar kennen wel goede collega's waar je voor zulke dingen terecht kunt!